Over ons

Welkom bij Sukha Baby!

Vanaf de bank spulletjes voor jouw baby kopen én thuis laten bezorgen. En ook nog eens voor 15:00 uur besteld, morgen in huis. Hoe fijn is dat? Loop je tegen het online shoppen tegen iets aan of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op, zodat wij jou kunnen helpen of adviseren. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06- 52 75 80 58 en per e-mail via info@sukhababy.nl

Met veel passie en enthousiasme hebben wij ons assortiment voor jou uitgezocht. In onze zoektocht naar geschikte kleding voor jouw (ongeboren) baby hebben we zorgvuldig gekeken naar de kwaliteit van de kleding, speelgoed en verzorgingsproducten. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe merken die wij aan ons assortiment toe kunnen voegen.

Je kunt bij ons terecht voor kleding voor jouw babymeisje/ babyjongen, maar ook hebben wij super handige verzorgingsproducten en prachtige knuffels voor op de babykamer of gewoon als speeltje. Heb jij een premature baby dan kun je ook bij ons terecht voor de schattigste prematuur kleding.

Team Sukha Baby:

Irma (rechts): Tijdens mijn werk ben ik energiek, ambitieus en enthousiast. Ik houd mij bezig met het bedenken van leuke acties en kortingen. Wanneer er een bestelling binnenkomt zorg ik ervoor dat jouw pakketje mooi ingepakt wordt. Samen met mijn dochter Rixt houd ik de laatste trends in de gaten en hoop ik in de toekomst nog meer mooie merken aan ons assortiment toe te kunnen voegen. Veel shop plezier!

Rixt (links): Heb je een vraag, stel hem aan mij! Ik vind het fijn om mensen te helpen en te adviseren, tevens vind ik het belangrijk dat jij tevreden bent en dat ik jou kan helpen met vragen. Het verbeteren en aanpassen van de website behoort tot een van mijn taken. Het is ontzettend fijn om dit samen met mijn moeder te mogen doen. Wij hopen dan ook dat je net zoals ons geniet van ons prachtige assortiment.