LoFff

LoFff is een Nederlands merk en begonnen in 2005. LoFff is voor meisjes, meisjes die dansen en spelen. In deze mooie jurkjes met bijpassende legging kan jouw babymeisje zich lekker bewegen en de wereld ontdekken. In deze prachtige jurkjes kan jouw baby lekker spelen. De kleding van LoFff zit heerlijk en is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. De kleding van LoFff is lekker zacht en makkelijk aan en uit te trekken, tevens zitten de jurkjes en leggings heerlijk comfortabel. Wie wordt nu niet vrolijk van de te gekke prints?

 • 0 out of 5

  LoFff- jurkje lange mouw tiny dot fuchsia + legging

  Roze jurkje lange lange én leuke print + bijpassende legging van het merk LoFff. Met een roze biesje om de middel, maakt dit het echt een outfit voor jouw baby meisje. Leuk detail is het knoopje op de achterkant, dit zorgt ervoor dat je dit jurkje makkelijk aantrekt. Dit jurkje van LoFff zit comfortabel, jouw baby kan hierin dus lekker in spelen.

  29,95
 • 0 out of 5

  LoFff- jurkje million dots roze + legging meisje

  Mouwloos jurkje met million dots, prachtig voor jouw kleine meisje! Draagt heerlijk tijdens de warme zomerdagen + bijpassende legging (maar kan natuurlijk ook prima zónder legging). Leuk detail is het knoopje op de achterkant, dit zorgt ervoor dat je het jurkje gemakkelijk aantrekt. Het LoFff jurkje is iets wijdlopend.

  29,95
 • 0 out of 5

  LoFff- jurkje cutie dress donkerblauw + legging meisje

  Jullie snappen natuurlijk wel dat wij dit jurkje ook in ons assortiment wilden hebben! Het jurkje van LoFff is iets wijdlopen met een wit biesje om de middel. De legging is bijpassend en heeft als mooi detail glitter steentjes. Leuk detail is het knoopje op de achterkant, dit zorgt er ook voor dat je het gemakkelijk aantrekt.  Dit jurkje van LoFff zit comfortabel, jouw baby kan hierin dus lekker in spelen of dragen een partijtje.

  29,95
 • 0 out of 5

  LoFff- jurkje tiny dot + legging roze

  Roze jurkje met leuke print + bijpassende legging van het merk LoFff. Met een roze biesje om de middel, maakt dit het echt een outfit voor jouw baby meisje. Leuk detail is het knoopje op de achterkant, dit zorgt ervoor dat je dit jurkje makkelijk aantrekt. Dit jurkje van LoFff zit comfortabel, jouw baby kan hierin dus lekker in spelen.

  29,95
 • 0 out of 5

  LoFff- jurkje tiny dot + legging blauw

  Blauw jurkje met leuke print + bijpassende legging van het merk LoFff. Met een blauw biesje om de middel, maakt dit het echt een outfit voor jouw baby meisje. Leuk detail is het knoopje op de achterkant, dit zorgt ervoor dat je dit jurkje makkelijk aantrekt. Dit jurkje van LoFff zit comfortabel, jouw baby kan hierin dus lekker in spelen.

  29,95
 • 0 out of 5

  LoFff- jurkje sweetie + legging blauw

  Blauw jurkje met leuke print + bijpassende legging van het merk LoFff. Met een blauw biesje om de middel en een strikje, maakt dit het echt een outfit voor jouw baby meisje. Leuk detail is het knoopje op de achterkant, dit zorgt ervoor dat je dit jurkje makkelijk aantrekt. Dit jurkje van LoFff zit comfortabel, jouw baby kan hierin dus lekker in spelen.

  34,95
 • 0 out of 5

  LoFff- jurkje carré + legging blauw

  Blauw jurkje met leuke print + bijpassende legging van het merk LoFff. Met het blauwe ceintuur om de middel maakt dit het echt een outfit voor jouw baby meisje. Leuk detail is het knoopje op de achterkant, dit zorgt ervoor dat je dit jurkje makkelijk aantrekt. Dit jurkje van LoFff zit comfortabel, jouw baby kan hierin dus lekker in spelen.

  34,95