Maillots

 • 0 out of 5

  Kids to Kids- maillot donkerblauw meisje

  Donkerblauwe maillot van het Nederlandse merk Kids to Kids zijn handig voor onder een jurkje of rokje. Jouw baby kan zich hierin gemakkelijk bewegen en dus ook lekker spelen/ kruipen of lopen.

  12,95 6,48
 • 0 out of 5

  Kids to Kids- maillot beige meisje

  Beige maillot van het Nederlandse merk Kids to Kids zijn handig voor onder een jurkje of rokje. Jouw baby kan zich hierin gemakkelijk bewegen en dus ook lekker spelen/ kruipen of lopen.

  12,95 6,48
 • 0 out of 5

  Kids to Kids- maillot meisje grijs

  Grijze maillots van het Nederlandse merk Kids to Kids zijn handig voor onder een jurkje of rokje. Jouw baby kan zich hierin gemakkelijk bewegen en dus ook lekker spelen/ kruipen of lopen.

  12,95 6,48
 • 0 out of 5

  MarMar Copenhagen- maillot zwart meisje

  Deze prachtige zwarte maillots van het Deense merk MarMar Copenhagen zijn van een prachtige stof gemaakt en zitten heerlijk. Draag deze onder een jurkje of rokje, voor een klassiek en tegelijk stoer effect. In een maillot kan jouw meisje zich gemakkelijk in bewegen en dus ook dragen tijdens het spelen.

  19,95 9,98
 • 0 out of 5

  MarMar Copenhagen- maillot antiek roze meisje

  Deze prachtige antiek roze maillots van het Deense merk MarMar Copenhagen zijn van een prachtige stof gemaakt en zitten heerlijk. Draag deze onder een jurkje of rokje, voor een klassiek en tegelijk stoer effect. In een maillot kan jouw meisje zich gemakkelijk in bewegen en dus ook dragen tijdens het spelen.

  19,95 9,98