Knuffels

Knuffels

Op onze webshop shop je de aller leukste babyaccessoires. Sukha Baby heeft een prachtige collectie van de meest hippe merken. Wij verkopen babyaccessoires van merken zoals: MarMar Copenhagen, Jollein, Kids to Kids en TiS Lifestyle. Heb je een vraag over de babyaccessoires, neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar: info@sukhababy.nl.

 • 0 out of 5

  TiS Lifestyle- muziekdoos vos XL

  Deze stoere en unieke muziekdoos XL van Tis Lifestyle is een ware eyecather in de babykamer en zorgt ervoor dat jouw baby heerlijk in slaap valt. Deze muziekdoos is gemaakt van vilt en aan de bovenkant van de vos hangt een lint om de muziekdoos gemakkelijk op te hangen. Helaas is deze muziekdoos niet wasbaar.

  Deze muziekdoos van TiS Lifestyle is ook leuk om als kraamcadeau te geven!

  29,99
 • 0 out of 5

  Jollein- knuffelkonijn XL grijs

  Op zoek naar een knuffel voor jouw baby of voor een eyecather in de babykamer? Dan is dit knuffelkonijn van Jollein super geschikt! Het knuffelkonijn is stonewashed gebreid en 54 cm hoog (met zijn oren omhoog). Je kunt dit knuffelkonijn van Jollein ook samen met nog een knuffel op de babykamer neerzetten, stoer én nog meer speel plezier voor jouw baby.

  21,95
 • 0 out of 5

  TiS Lifestyle- knuffelkonijn retro

  Dit mooie knuffelkonijn van TiS Lifestyle is een echte blikvanger voor op de babykamer. Het konijn slaapt aan de voorkant en is wakker aan de achterkant, hierbij kan een leuk verhaaltje voor het slapengaan verteld worden.

  Het lijfje van het knuffelkonijn van TiS Lifestyle is 35×20 cm en de knuffel is gemaakt van poplin in 100% katoen.

  24,99